WTA
Ήττα για Παπαμιχαήλ στο 250άρι της Μπογκοτά

 
Ήττα για Παπαμιχαήλ στο 250άρι της Μπογκοτά
tn team Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - 4:15

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα της στο WTA 250 τουρνουά της Μπογκοτά, από την Ιταλίδα Nuria Brancaccio.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τον 1ο γύρο του Copa Colsanitas, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Nuria Brancaccio με 6-2, 6-2 και έμεινε εκτός 16άδας στο 250άρι τουρνουά της Μπογκοτά.

Παρότι την ταλαιπωρεί μια ίωση, η Δέσποινα έβαλε όλα της τα δύνατα και πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε.

Η Brancaccio κατάφερε να κάνει το break στο 4ο break point της και να προηγηθεί με 1-0 στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ η Παπαμιχαήλ έκανε το break back στο επόμενο game. Η 22χρονη Ιταλίδα ωστόσο, Νο.206 στον κόσμο, έκανε δυο απανωτά break και ξέφυγε με 4-1.

Η Παπαμιχαήλ μείωσε προσωρινά σε 4-2, όμως η Brancaccio έκανε και 4ο break γι' αυτό το 1ο σετ, για να κλείσει το σετ στα 8 games.

Και το 2ο σετ είχε το ίδιο σκορ, αλλά αυτή τη φορά η Brancaccio δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς της κι έτσι τα δυο breaks που έκανε στο 1ο (1-0) και στο 5ο game (4-1) ήταν αρκετά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παπαμιχαήλ έχασε 5 break points στο 6ο game για το 4-2 και άλλα 3 break points στο 8ο game για το 5-3, με το τελικό 6-2 σίγουρα να την αδικεί.

Η Brancaccio, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στην Μπογκοτά, θα παίξει στη φάση των "16" με την επίσης qualifier Sinja Kraus, που άφησε εκτός τη Νο.8 του ταμπλό, Nadia Podoroska, με 6-4, 7-6 (4).

Η Παπαμιχαήλ πάντως θα παραμείνει στην Μπογκοτά, αφού παίζει και στο διπλό, μαζί με την Dalila Jakupovic. Στην πρεμιέρα τους μάλιστα οι δυο παίκτριες απέκλεισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, Natela Dzalamidze και Kamilla Rakhimova, με 6-3, 7-5.

Εφόσον και η υγεία της το επιτρέψει, θα αγωνιστεί την Πέμπτη για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots