WTA
Μαδρίτη: Αποσύρθηκε η περσινή πρωταθλήτρια Jabeur

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 2:43

H Ons Jabeur δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Μαδρίτη, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού. Η Jabeur βρισκόταν στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με τη Μαρία Σάκκαρη, ήταν δηλαδή πιθανές αντίπαλες στα προημιτελικά.

Άσχημα νέα, λίγο-πολύ αναμενόμενα όμως, έρχονται από το στρατόπεδο της Ons Jabeur. H Τυνήσια παίκτρια, η οποία είχε τραυματιστεί στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης με την Iga Swiatek στη γάμπα της και εγκατέλειψε, δεν είναι ακόμα έτοιμη να αγωνιστεί κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από το Μadrid Open, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια πέρσι.

"Έκανα πολλές εξετάσεις που έδειξαν ότι έχω μια μικρή θλάση στην γάμπα μου και θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο για να αναρρώσω. Με λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τον τίλτο μου φέτος", έγραψε στις σελίδες της στα social media η Jabeur, η οποία ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη και περίμενε έως την τελευταία στιγμή να δει τι θα γίνει.

Γι' αυτό και ήταν στο ταμπλό της Μαδρίτης, στο Νο.4 μάλιστα, ούσα στο ίδιο τέταρτο με τη Μαρία Σάκκαρη. Πλέον η 27χρονη Ελληνίδα είναι η παίκτρια με τη 2η καλύτερη θέση στην κατάταξη στο τέταρτό της, δηλαδή με όσες μπορεί να παίξει έως και τα προημιτελικά, με την Coco Gauff μόνο να είναι ψηλότερα, μια παίκτρια που μπορεί να βρει αντιμέτωπη στον 4ο γύρο.

Τη θέση της Jabeur στο ταμπλό πήρε η Shelby Rogers, που ως κορυφαία unseeded άλλαξε θέση στο ταμπλό (εφόσον δεν είχαν ξεκινήσει οι αγώνες) και πέρασε στο Νο.33, ενώ τη θέση της Rogers στο ταμπλό θα πάρει lucky loser.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots