WTA
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στο Μπαρρανκίγια

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Afo Suarez
tn team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 0:36

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία της στο 125άρι τουρνουά της WTA στο Μπαρρανκίγια της Κολομβίας η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Leolia Jeanjean.

Σε ένα πολύ δύσκολο ματς, η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Γαλλίδα παίκτρια, Νο.144 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-3, μένοντας έτσι εκτός 16άδας στο τουρνουά της WTA 125 κατηγορίας.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια υπέστη το break στο 10ο game κι έτσι το έχασε με 6-4. Στο 2ο σετ η Jeanjean έκανε ιδανικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 4-0, για να πάρει ένα προβάδισμα ασφαλείας.

Δεν το έβαλε κάτω η Παπαμιχαήλ, η οποία κατάφερε να μειώσει σε 4-3, αλλά στο επόμενο game υπέστη νέο break και βρέθηκε ξανά πίσω με 3-5. Η Γαλλίδα στη συνέχεια έκλεισε το ματς με love service game.

Δεν θα ακολουθήσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης της Κολομβίας τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η Δέσποινα. Θυμίζουμε πως η Βαλεντίνη κέρδισε χθες τη Σέρβα Katarina Kozarov με 6-3, 6-2 και θα παίξει με την κορυφαία του ταμπλό, Tatjana Maria, για μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots