WTA
Το βράδυ η νέα αποστολή της Παπαμιχαήλ στο US Open

 
Το βράδυ η νέα αποστολή της Παπαμιχαήλ στο US Open
tn team Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 10:29

Το βράδυ της Πέμπτης θα αγωνιστεί ξανά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα γήπεδα του US Open, διεκδικώντας την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο ενάντια στη Vera Zvonareva.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για την 30χρονη Ελληνίδα, Νο.193 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα αντιμετωπίσει την πολύ έμπειρη 38χρονη Ρωσίδα τενίστρια.

H Zvonareva, φιναλίστ στο US Open και Νο.2 στον κόσμο το 2010, μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης σήμερα (στο Νο.672 συγκεκριμένα), ωστόσο το τένις της δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με αυτή τη θέση.

Στον 1ο προκριματικό γύρο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συνέτριψε την Jaimee Fourlis με 6-3, 6-0, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.

Η Παπαμιχαήλ πάντως έκανε μια πολύ καλή νίκη ενάντια στην Jule Niemeier και θα διεκδικήσει απόψε την πρώτη της πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του US Open και 2η συνολικά σε ένα Grand Slam.

Το παιχνίδι θα είναι το 4ο που θα γίνει στο Court 8 σήμερα, με το πρώτο να ξεκινάει στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Δηλαδή, αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 22:00 με 23:00 ώρα Ελλάδας, αλλά μπορεί και αργότερα, αν κάποιος ή κάποιοι από τους προηγούμενους αγώνες είναι μεγάλοι σε διάρκεια, ή αν βρέξει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 24/08

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots