WTA
Osaka: "Θέλω να κερδίσω περισσότερα Slams"

 
Osaka: "Θέλω να κερδίσω περισσότερα Slams"
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 13:04

H Naomi Osaka επιστρέφει διψασμένη στην αγωνιστική δράση, αφού όπως δήλωσε θέλει να κερδίσει περισσότερα Slams, θέλει να εστιάσει σε αυτά που δεν έχει κερδίσει ποτέ, ενώ είπε πως πλέον θα αγωνίζεται για την κόρη της και όχι για εκείνη.

"Στο πρώτο κεφάλαιο της καριέρας μου στο τένις, ήμουν απλά ο εαυτός μου και έπαιζα ενστικτωδώς. Νομίζω πως θέλω να κατανοήσω καλύτερα το παιχνίδι, σίγουρα θέλω να κερδίσω περισσότερα Grand Slams και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο προετοιμασίας στο Roland Garros και στο Wimbledon, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού", είπε η Osaka, η οποία έχει κερδίσει τα 4 Grand Slams της στα hardcourt Slams, δηλαδή το Australian Open (2019, 2021) και το US Open (2018, 2020).

Η 26χρονη Γιαπωνέζα, θα επιστρέψει μετά από περισσότερο από έναν χρόνο στην αγωνιστική δράση σε λιγότερο από έναν μήνα, συμμετέχοντας στο 500άρι του Μπρίσμπεϊν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

"Αισθάνομαι πολύ νευρική, αλλά και χαρούμενη. Είμαι ενθουσιασμένη για όλα αυτά τα συναισθήματα", είπε.

Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει αγωνιστικό τένις μετά την εγκυμοσύνη της: "Πήρα αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γιατί ένιωθα ότι έπρεπε να τρώω συνεχώς αλλιώς αισθανόμουν άρρωστη. Οι γιατροί μου έλεγαν να περπατάω πολύ και περπατούσα πολύ. Επίσης ανέβαινα πολλές σκάλες."

H κόρη της, Shai, ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούλιο και θα είναι η βασική πηγή δύναμης για εκείνη από εδώ και στο εξής: "Ποτέ δεν ήμουν κάποια που της άρεσε να παίζει για τον εαυτό της, δεν έβρισκα νόημα. Μου αρέσει να φροντίζω τη Shai και θέλω να της δείξω όλο τον κόσμο. Νιώθω πως θα παίζω περισσότερο για εκείνη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots