WTA
Badosa: "Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες για μένα, αλλά τώρα διασκεδάζω ξανά"

 
Badosa: "Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες για μένα, αλλά τώρα διασκεδάζω ξανά"
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 13:24

Η Paula Badosa μίλησε για την αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό της, τον δύσκολο καιρό που πέρασε και το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σωματικά.

"Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες για μένα, αλλά σιγά-σιγά νιώθω καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι σε θέση να απολαμβάνω τον χρόνο μου στο court, κάτι που πριν από έναν μήνα δεν μπορούσα να κάνω γιατί δεν ήμουν καν σε θέση να βγω στο court. Τώρα αισθάνομαι καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν", είπε η Ισπανίδα τενίστρια, σε συνέντευξή της για το Gulf News.

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είπε: "Αυτή τη στιγμή νιώθω πως είμαι στο 80% μου σωματικά."

Και εξήγησε: "Λείπω από το tour αρκετό καιρό, οπότε χρειάζομαι αγώνες. Πρέπει να μείνω κάποιο χρόνο έξω στο court και να βρω ξανά τον ρυθμό μου. Ξέρω ότι πρέπει να γίνει σιγά-σιγά. Γι' αυτό ξεκινάω με χαμηλές προσδοκίες. Έχω πέσει πολύ στην κατάταξη, αλλά αυτό οφείλεται σε έναν τραυματισμό, σε κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Ο μεγάλος μου στόχος τώρα είναι να είμαι υγιής. Το να μπορώ να αγωνιστώ για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς θα ήταν καταπληκτικό και κάτι που θα μου επέτρεπε να παλέψω για να επιστρέψω στις καλύτερες του κόσμου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots