WTA
Kasatkina: "Το γυναικείο τένις σκοπίμως δεν προωθείται"

 
Kasatkina: "Το γυναικείο τένις σκοπίμως δεν προωθείται"
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 9:25

Δριμύτατη κριτική στη WTA και στο πως διαχειρίζεται το προϊόν της άσκησε η Daria Kasatkina.

Η 26χρονη Ρωσίδα τενίστρια, η οποία έχει βρεθεί και στο Top 8 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε για το πως η WTA υστερεί της ΑΤΡ στο κομμάτι της προώθησης του προϊόντος, αναφέροντας τον τηλεοπτικό τομέα, όπου η πλατφόρμα του Tennis TV κάνει εξαιρετική δουλειά και την ίδια στιγμή η WTA TV ακριβώς το αντίθετο.

"Δεν θα διαχώριζα τη WTA από το Tennis TV. Παλιότερα είχαμε μια ενιαία υπηρεσία, τώρα η WTA TV είναι από τις χειρότερες πλατφόρμες, δεν μπορείς καν να τη βρεις όταν την ψάχνεις στο ίντερνετ. Το Tennis TV είναι πολύ καλή, προωθεί το τένις με πολύ ωραίο τρόπο", είπε η Kasatkina.

Η Ρωσίδα άφησε και αιχμές, για το ότι φαίνεται να υπάρχει μια σκοπιμότητα, αφού ακόμα και κάποια social media μοιάζουν παρατημένα: "Εγώ θα εστίαζα προς την προώθηση, γιατί υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες. Φαίνεται πως σκόπιμα δεν προωθείται αρκετά το γυναικείο τένις και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Αν κοιτάξετε το TikTok της WTA, δημιουργήθηκε το 2020 μέσα στην πανδημία και από τότε δεν έχει βγάλει άλλα βίντεο. Η WTA έχει την πλατφόρμα και τον κόσμο, απλά πρέπει να τους ενεργοποιήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots