WTA
Συνεχίζει το σερί της η Swiatek (vid)

 
Συνεχίζει το σερί της η Swiatek (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 19:07

Μετά τον τίτλο στην Ντόχα, η Iga Swiatek συνεχίζει το σερί νικών στο Ντουμπάι, όπου ξεκίνησε δυναμικά με μια straight sets επικράτηση επί της Sloane Stephens.

Τρεις μέρες αφού κατέκτησε το 1000άρι της Ντόχας - για 3η διαδοχική χρονιά - η Swiatek ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά της και στο 1000άρι του Ντουμπάι, επικρατώντας της Stephens με 6-4, 6-4 σε ένα πολύ δυνατό ματς.

Η Stephens στάθηκε επάξια απέναντι στο Νο.1 του κόσμου και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όμως και στα δυο σετ, που ήταν γεμάτα, η Πολωνή βρήκε break στο 10ο game, για να "πληγώσει" την Αμερικανίδα και να πάρει τη νίκη σε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Η Swiatek θα παίξει αύριο για τον 3ο γύρο του Dubai Tennis Championships με την Elina Svitolina, σε μια ακόμα μάχη που αναμένεται πολύ δύσκολη. Η Ουκρανή, η οποία από πέρσι παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, κέρδισε νωρίτερα σήμερα την Tatjana Maria με 6-3, 6-3.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η φιναλίστ του Australian Open, Qinwen Zheng, η οποία κέρδισε την προερχόμενη από τα προκριματικά, Nao Hibino, με 5-7, 6-2, 6-2. Η Zheng θα αντιμετωπίσει αύριο την Anastasia Potapova, που συνέτριψε τη Lucia Bronzetti με 6-0, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots