WTA
Να περάσει η επόμενη! (vid)

 
Να περάσει η επόμενη! (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 18:35

H Iga Swiatek κέρδισε και την Elina Svitolina με 2-0 σετ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships, φτάνοντας τις 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν.

Ασταμάτητη δείχνει για μια ακόμα εβδομάδα η Iga Swiatek, η οποία επιβλήθηκε της Elina Svitolina με 6-1, 6-4 και πήρε έτσι εύκολα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships.

Η 22χρονη Πολωνή, Νο.1 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της μετά από το 1000άρι της Ντόχας, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Swiatek κυριάρχησε κατά κράτος τα πρώτα 40 λεπτά του παιχνιδιού, κέρδισε τα 8 από τα 9 πρώτα games και προηγήθηκε με 6-1, 2-0. Η Svitolina κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και το έκανε και δεύτερη φορά, όταν η Swiatek απάντησε για το 4-2, με την Ουκρανή να επιστρέφει ξανά και να ισοφαρίζει σε 4-4.

Τελικά η Swiatek έκανε και 3ο break, προηγήθηκε εκ νέου με 5-4 και, αφού έσβησε νέο break point, κράτησε το σερβίς της για το 6-4 και τελείωσε τον αγώνα σε 83 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Ντουμπάι, η Swiatek θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του Australian Open, Qinwen Zheng, που κέρδισε την Anastasia Potapova με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots