WTA
Ακόμα ανέτοιμη η Badosa, εκτός Indian Wells

 
Ακόμα ανέτοιμη η Badosa, εκτός Indian Wells
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - 2:17

H Paula Badosa απέσυρε τη συμμετοχή της από το Indian Wells, καθώς ακόμα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον τραυματισμό της στην πλάτη.

Οι αναποδιές δεν έχουν τελειωμό για την Badosa, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα σερί αγώνων στη φετινή σεζόν, ενώ είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής.

Η 26χρονη Ισπανίδα, η οποία είχε κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στο Indian Wells στο 2021, αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της μερικές ώρες πριν τον αγώνα της πρεμιέρας της (με την Ashlyn Krueger), εξαιτίας του τραυματισμού της.

"Λυπάμαι τόσο που πρέπει να αποχωρήσω από τη διοργάνωση. Δοκίμασα τα πάντα για να μπορέσω να αγωνιστώ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Περνάω μια δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό μου, αλλά παλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα", έγραψε στη δημοσίευσή της η Badosa.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη, ιδιαίτερα την περσινή σεζόν. Λυπάμαι που δεν έχω μπορέσει να προσφέρω αυτά που θέλετε από εμένα και που σας δίνω άσχημα νέα τώρα τελευταία. Ελπίζω σύντομα τα δάκρυα να είναι ξανά δάκρυα χαράς", πρόσθεσε η Ισπανίδα, η οποία ευχαρίστησε και τους διοργανωτές, μιας και η συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό είχε εξασφαλιστεί μέσω wild card.

Τη θέση της στο ταμπλό και σημερινή αντίπαλος της Krueger, θα είναι η Nadia Podoroska.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots