Πανελλήνιο Juniors: Νικητής στα 12άρια ο Μεσσής (pics)

 
Άλκης Μιχαλόπουλος & Ανδρέας Μεσσής
Άλκης Μιχαλόπουλος & Ανδρέας Μεσσής
tennisnews team Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 - 7:39

O Ανδρέας Μεσσής του ΟΑ Φοίβος Λάρισας αναδείχθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής Juniors στην κατηγορία των 12 ετών. Στα διπλά στα 12άρια, τον τίτλο κατέκτησαν οι Γιώργος Μίταλας και ο Οδυσσέας Γελαδάρης.

Ο Ανδρέας Μεσσής (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κέρδισε στον τελικό της Παρασκευής τον Βαγγέλη Βάλσαμο (ΟΑ Κερατσινίου) με 6-1, 6-1 και κατέκτησε τον τίτλο στα μονά U12, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, που φιλοξενείται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

 

Ο αθλητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου έκανε ένα καταπληκτικό τουρνουά και έφτασε μέχρι την 1η θέση χωρίς να απωλέσει σετ, σε 6 αγώνες.

Στην πρεμιέρα του επικράτησε του Χρήστου Φορτώση με 6-0, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Θανάση Μαρκαντωνάκη με 6-1, 6-1. Στη φάση των "16" κέρδισε τον Μαρίνο Καρνιάτη με 6-2, 6-1, στα προημιτελικά απέκλεισε τον Στάθη Τσαμπούρη με 6-2, 7-6 (4) και στα ημιτελικά τον Απόστολο Τζίμκα με 6-0, 6-1.

Στα διπλά των αγοριών U12, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μίταλας (Αρκαδικός ΟΑ Άτλας) και Οδυσσέας Γελαδάρης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), οι οποίοι επικράτησαν των Μεσσή και Άλκη Μιχαλόπουλο με 6-4, 7-5, σε έναν πολύ ωραίο και αμφίρροπο τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots