Ο Στέφανος προκάλεσε τον Φιωτάκη σε αγώνα τρεξίματος (vid)

 
Ο Στέφανος προκάλεσε τον Φιωτάκη σε αγώνα τρεξίματος (vid)
Ο Στέφανος προκάλεσε τον Φιωτάκη σε αγώνα τρεξίματος (vid)
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 18:08

Οι συνεντεύξεις των παικτών της Εθνικής Ελλάδας, η βόλτα της ομάδας στην παραλία, αλλά και ο αγώνας τρεξίματος που έκανε με τον γυμναστή του και πρώην πρωταθλητή στίβου, Χρήστο Φιωτάκη! Δείτε το νέο vlog του Στέφανου Τσιτσιπά από την Αυστραλία!

Στο τελευταίο του vlog από την Αυστραλία, ο Στέφανος προκάλεσε τον γυμναστή του και πρώην επαγγελματία σπρίντερ, Χρήστο Φιωτάκη, σε έναν αγώνα τρεξίματος. Στον πρώτο αγώνα ο Φιωτάκης ήταν ο νικητής, αλλά έγινε και επαναληπτικός, στον οποίο ο Στέφανος ξεκίνησε με προβάδισμα και κατάφερε να κερδίσει. 

Την παράσταση έκλεψε και η μικρή αδερφή του Στέφανου, Ελισάβετ Τσιτσιπά, που ακολουθώντας τα χνάρια του αδερφού της πήρε σε ένα σημείο την κάμερα και άρχισε να vlog-άρει.

To ATP Cup ολοκληρώθηκε στη φάση των ομίλων για την Ελλάδα και επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον Στέφανο είναι το Australian Open, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου. Νωρίτερα θα συμμετέχει σε κάποιους αγώνες προετοιμασίας στο Kooyong Classic (14-16 Ιανουαρίου), καθώς και στο τουρνουά επίδειξης που θα γίνει στην Rod Laver Arena στις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πυροπαθείς της Αυστραλίας. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots