Υπέγραψε με το Montana o Nουχάκης

 
Υπέγραψε με το Montana o Nουχάκης
tn team Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:40

O Γιώργος Νουχάκης εξασφάλισε μια υποτροφία για το πανεπιστήμιο του Montana State και από τον Ιανουάριο του 2022 θα αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας, ταξίδεψε το 2019 στην Ισπανία από το Ρέθυμνο, για να προπονηθεί στη BTT Tennis Academy της Βαρκελώνης.

Αγωνίζεται παράλληλα στα διεθνή τουρνουά της ITF, έχοντας κερδίσει και έναν τίτλο στα διπλά στο G5 τουρνουά της Βουδαπέστης το 2020, ενώ έχει εκπροσωπήσει και την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών.

"Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω με το Montana State University. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σ' αυτό το μακρύ ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για όσα έρχονται!" έγραψε ο Νουχάκης στη σχετική δημοσίευση στα social media.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Nouchakis (@gnouchakis0)

Το Montana State αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος στην Big Sky Conference και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Είναι επίσης ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια παγκοσμίως, με περίπου 15.000 φοιτητές να συμμετέχουν στα προγράμματά του και όλες οι αθλητικές ομάδες του να βρίσκονται στις κορυφαίες κατηγορίες των αθλημάτων τους στις ΗΠΑ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots