Εκτός 8άδας Τσιτσιπάς και Καλοβελώνης

 
Εκτός 8άδας Τσιτσιπάς και Καλοβελώνης
Εκτός 8άδας Τσιτσιπάς και Καλοβελώνης
tennisnews team Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:27

Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης πραγματοποίησαν καλές προσπάθειες, αλλά έμειναν εκτός προημιτελικής φάσης στο δυνατό τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Jounieh.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκανε ακόμη έναν πολύ καλό αγώνα στο Jounieh του Λιβάνου και κοίταξε στα μάτια τον Βούλγαρο Alexandar Lazarov, No.8 στο ταμπλό και Νο.527 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με τον οποίο συνεργάζεται και στο διπλό. Μετά από 1 ώρα και 37 λεπτά ενός ωραίου αγώνα, ο Lazarov πήρε την πρόκριση με 7-5, 6-3.

Ο Πέτρος είχε εξαιρετική παρουσία στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, καθώς ξεκίνησε από το προκριματικό ταμπλό και χρειάστηκε 3 νίκες για να φτάσει ως τη φάση των "16".

Στους "16" σταμάτησε και η προσπάθεια του Μάρκου Καλοβελώνη, που δεν κατάφερε να απειλήσει τον Μαροκινό Adam Moundir, Νο.533 στον κόσμο, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-0, 6-3.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με τα διπλά, όπου Τσιτσιπάς και Lazarov ηττήθηκαν από τους Γάλλους Corentin Denolly και Jonathan Eysseric, No.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι δυο Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν και στο τουρνουά που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Jounieh, όπου θα συμμετέχουν επίσης οι Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Σταμούλος, Γιώργος Παπαναστασίου και Αριστοτέλης Θάνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots