Ήττα από Nishioka για τον Πέτρο

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
 
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 04:27

Δύσκολη αποστολή απέναντι στον Yoshihito Nishioka είχε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, αγωνιζόμενος στο προκριματικό ταμπλό του Challenger της Αυστραλιανής πόλης Bendigo. Παρά την προσπάθεια του, ο Έλληνας τενίστας δεν απέφυγε την ήττα από το Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσε το παρόν στο Αυστραλιανό Challenger στην πόλη Bendigo, αγωνιζόμενος απέναντι στο Νο.2 της Ιαπωνίας και Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης Yoshihito Nishioka. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Τσιτσιπά να γνωρίζει την ήττα με 6-4, 6-4, έπειτα από 1 ώρα και 17 λεπτά αγώνα.

Από ένα break σε κάθε σετ κατάφερε να πετύχει ο Nishioka για να φτάσει στη νίκη και να βγάλει εκτός κυρίως ταμπλό τον Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας ο οποίος αγωνίστηκε με wild card, είχε μια ευκαιρία για break στον αγώνα, την οποία και δεν εκμεταλλεύτηκε, ενώ επίσης πέτυχε και 5 άσσους.

Στην διοργάνωση επίσης θα δώσουν το παρών στο κυρίως ταμπλό ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Μάρκος Καλοβελώνης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Gerard Granollers και Nicholas David Lonel, αντίστοιχα.

ΑΝΔΡΕΣ