Μια νίκη και μια ήττα για τον Πέτρο στο Kottingbrunn

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 16:39

Μια μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο ταμπλό των προκριματικών στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Kottingbrunn στην Αυστρία ο Πέτρος Τσιτσιπάς. Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμα οι Στέφανος Σχινάς, Μιχάλης, Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε στην πρεμιέρα του στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων τον Στέφανο Σχινά με 6-3, 6-2, όμως σήμερα γνώρισε την ήττα στον 2ο γύρο των προκριματικών από τον 19χρονο Ελβετό, Raffael Schaer, με 6-3, 6-4.

Το τουρνουά φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα, που σήμερα βελτίωσε το career high του στα μονά, σκαρφαλώνοντας στο Νο.745 του κόσμου από το Νο.906. Θα αγωνιστεί και στο διπλό, όπου βρίσκεται στο Νο.308 της παγκόσμιας κατάταξης και θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, μαζί με τον Λετονό Martins Podzus. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς Danijel και Manuel Lazic.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν και οι τρεις αδερφοί Σακελλαρίδη, που όμως δεν μπόρεσαν να περάσουν τα πρωα τους εμπόδια. Ο 20χρονος Μιχάλης Σακελλαρίδης, ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Βρετανό Toby Martin με 6-1, 6-2. Ο 16χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Σλοβάκο Samuel Paulovcak με 6-1, 6-4, ενώ ο 15χρονος Δημήτρης Σακελλαρίδης από τον Ισπανό Andres Fernandez Canocas, με 6-0, 6-0.

Ο Στέφανος και ο Μιχάλης, θα αγωνιστούν και στο διπλό, όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Σλοβάκους Milos Karol και Lukas Pokorny.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots