"Λύγισε" έπειτα από καλή προσπάθεια ο Σκορίλας στο Κάιρο

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:36

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έκανε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα ενάντια στο Νο.1 του ταμπλό στο τουρνουά $15,000 του Καΐρου, Quentin Folliot, αλλά μετά από δυο πολύ κλειστά σετ γνώρισε την ήττα και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο μονό.

Ο Σκορίλας ήταν πολύ κοντά στον αντίπαλό του και στα δυο σετ, ιδίως στο δεύτερο, δεν κατάφερε όμως να πάρει κάποιο απ' αυτά και στο τέλος ηττήθηκε από τον Γάλλο Quentin Folliot, No.1 στο ταμπλό και Νο.642 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 7-6 (4).

Στο 1ο σετ ο Έλληνας τενίστας έκανε μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχε βρεθεί πίσω με 0-4 και πέραε στην αντεπίθεση, μειώνοντας σε 4-2 και αργότερα σε 5-3, δεν μπόρεσε όμως να επιστρέψει και στο σετ.

Στο 2ο σετ έμεινε πίσω με break στο 2-3, αλλά κατάφερε να ισορροπήσει και να προηγηθεί με 5-4 και με 6-5, υποχρεώνοντας τον Γάλλο να σερβίρει 2 φορές για την παραμονή του στο σετ. Εκείνος τα κατάφερε και στο tie-break επικράτησε με 7-4, για να ολοκληρώσει το ματς σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο, αγωνίζεται και ο Γιάννης Κουντουράκης, που ολοκλήρωσε την καλή του παρουσία στα προκριματικά με 2 νίκες, ενώ μαζί με τον Σκορίλα παίζουν και στο διπλό.

Χθες κέρδισαν τους Αιγύπτιους Youssef Abdellatif και Sherif Makhlouf με 6-1, 6-2 και θα αναμετρηθούν αύριο με τον Ινδό Nitin Kumar Sinha και τον Γερμανό Marlon Vankan, για την προημιτελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots