Εκτός μονού ο Πέτρος Τσιτσιπάς στην Κροατία

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς
tn team Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 - 16:50

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκε μετά από 2 κλειστά σετ από τον Bozo Barun και έμεινε εκτός συνέχειας στο δυνατό τουρνουά 25.000 δολαρίων του Porec στην Κροατία στα μονά. Θυμίζουμε πως στα διπλά συνεχίζει την προσπάθειά του, μαζί με τον Αριστοτέλη Θάνο.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα σήμερα από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Κροάτη Bozo Barun, με 4-6, 4-6, αποχαιρετώντας την προσπάθειά του στα μονά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Κροατίας.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας πάλεψε για 1 ώρα και 49 λεπτά και έδωσε δυο κλειστά σετ με τον Κροάτη qualifier. Στο 1ο σετ ήταν μπροστά μέχρι και το 4-3, αλλά υπέστη break σε ένα κρίσιμο σημείο στο 9ο game και έμεινε πίσω με 4-5. Στο 2ο σετ ο Barun έκανε νωρίς το break και προηηθηκε με 3-1, για να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος και να το κλείσει κι αυτό στα 10 games.

Θυμίζουμε πως χθες ο Πέτρος έκανε την πρεμιέρα του στο διπλό, μαζί με τον Αριστοτέλη Θάνο. Οι δυο Έλληνες παίκτες κέρδισαν τον Κροάτη Duje Kekez και τον Ούγγρο Peter Nagy με 7-5, 4-6, 13-11 σε ένα συναρπαστικό ματς στο οποίο έσβησαν και match point, για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Αύριο θα μπουν στη μάχη των προημιτελικών οι δυο αθλητές μας, που θα αντιμετωπίσουν τον Ισπανό Oriol Roca Batalla και τον Γερμανό Louis Wessels.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots