Τουρνουά τένις από την Tennis Hold'em στο Ο.Α.Κ.Α

 
Τουρνουά τένις από την Tennis Hold'em στο Ο.Α.Κ.Α
Τουρνουά τένις από την Tennis Hold'em στο Ο.Α.Κ.Α
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 14:42

Η εταιρεία Tennis Hold'em ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ΣΤΑΔΙΟ 2020 ΑΕ,  στην οποία κατόπιν διαγωνισμού έχει περιέλθει η εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία Tennis Hold'em προγραμματίζει τα ακόλουθα τουρνουά για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021:

1) Διεξαγωγή του πρωταθλήματος Tennis Hold'em, στο οποίο διαγωνίζονται Tennis Clubs μεταξύ τους, εξ' ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της ΣΤΑΔΙΟ 2020 (Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ) και πιο συγκεκριμένα σε 10 γήπεδα Decoturf II, με χρήση του κεντρικού γηπέδου (χωρητικότητας 8.000 θέσεων) για επιλεγμένα παιχνίδια. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη σχετική προκήρυξη.

2) Διεξαγωγή δύο τουρνουά OPEN με την επωνυμία 1st and 2nd Tennis Hold'em Tournament (2.000 Ε), με το πρώτο να πραγματοποιείται το φθινόπωρο του 2020 και το δεύτερο την άνοιξη του 2021.Επιλεγμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο (χωρητικότητας 8.000 θέσεων). Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη σχετική προκήρυξη.

3) Διεξαγωγή τουρνουά επιστημόνων, με δικαίωμα συμμετοχής όλων των κλάδων, χωρισμένο σε δύο "φάσεις". Στην πρώτη φάση (φθινόπωρο-χειμώνας 2020), ο κάθε επιστημονικός κλάδος (πχ Μηχανικοί, δικηγόροι) θα πραγματοποιήσει το δικό του τουρνουά και στη δεύτερη και τελική φάση (άνοιξη-καλοκαίρι 2021), οι νικητές από κάθε κατηγορία κάθε κλάδου θα διαγωνιστούν μεταξύ τους. Επιλεγμένα παιχνίδια και στις δύο φάσεις, θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό γήπεδο (χωρητικότητας 8.000 θέσεων). Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη σχετική προκήρυξη.

4) Διεξαγωγή του Final Six του πρωταθλήματος Tennis Hold'em με τη συμμετοχή των νικητριών ομάδων από τα επιμέρους πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots