2 ακόμη Tennis Europe U12 στην Ελλάδα το 2022

 
2 ακόμη Tennis Europe U12 στην Ελλάδα το 2022
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:59

Δυο ακόμα διεθνή τουρνουά της Tennis Europe για την κατηγορία των 12 ετών έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στην χώρα μας αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πρώτο μισό του Νοεμβρίου.

Δυο τουρνουά Tennis Europe U12 θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα για το 2022 και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρόκειται για το NANA Golden Beach U12, το οποίο θα γίνει από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου στο NANA Tennis Club στο Golden Beach της περιφέρειας του Ηρακλείου καθώς και για το Lyttos Beach U12, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου, από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου.

Και στα δυο τουρνουά διευθυντής είναι ο Αντώνης Καλαϊτζάκης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το NANA Golden Beach U12 ανοίγουν στις 5 Σεπτεμβρίου και κλείνουν στις 4 Οκτωβρίου, ενώ για το Lyttos Beach U12 ανοίγουν στις 12 Σεπτεμβρίου και κλείνουν στις 11 Οκτωβρίου. Και τα δυο τουρνουά θα είναι Category 2 και θα έχουν χωμάτινες επιφάνειες.

Η προκήρυξη του NANA Golden Beach U12

Η προκήρυξη του Lyttos Beach U12

Να σημειωθεί πως με αυτά τα δυο τουρνουά, γίνονται 5 τα διεθνή τουρνουά U12 της Tennis Europe που φιλοξενούνται φέτος στη χώρα μας. Έχουν ολοκληρωθεί ήδη το Patras Junior στην Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών και το Ptolemaida Junior στον Ο.Α. Πτολεμαΐδας τον Ιούνιο, ενώ από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Kalymnos Cup στον Α.Σ. Απόλλων Καλύμνου.

Συνολικά, 11 τουρνουά της Tennis Europe θα γίνουν στη χώρα μας αυτή τη χρονιά, 5 στην κατηγορία των 12 ετών, 3 στην κατηγορία των 14 ετών και 3 στην κατηγορία των 16 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots