Ηράκλειο Ο.Α.Α.: 11 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά

 
Ηράκλειο Ο.Α.Α.: 11 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά
tennisnews team Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:48

Με 11 ελληνικές νίκες ολοκληρώθηκε σήμερα ο 2ος γύρος των μονών αγοριών και κοριτσιών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στον "Ηράκλειο" Ο.Α.Α. στην Κρήτη.

Στο ταμπλό των αγοριών, στα προημιτελικά θα συνεχίσουν οι Ανδρέας Λοϊζάς, Δημήτρης Μπουνάκης, Σταύρος Μαστρογαμβράκης, Αριστοτέλης Θεοχάρης και Χρήστος Γκλαβάς.

Ο Λοϊζάς κέρδισε τον Τσέχο Viktor Kana με 6-2, 6-0 και θα παίξει αύριο με τον Μπουνάκη, που επικράτησε του Γιώργου Δημητρίου με 6-2, 6-4. Ο Μαστρογαμβράκης επικράτησε με 6-2, 3-6, 7-6 (7) του Νίκου Χατζηαβραάμ έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς και θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Γάλλο Charles Leguillon, No.6 στο ταμπλό.

Ο Θεοχάρης επιβλήθηκε του Ολλανδού Cooper Ter Meulen, No.7 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2, για να κλείσει τη θέση στην 8άδα, όπου θα παίξει με τον Γκλαβά, Νο.2 στο ταμπλό, που απέκλεισε τον Γάλλο Lucas Mommessin με 6-2, 6-2.

Στον 2ο γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Άγγελος Αυγέρης, Σπύρος Καρακώστας, Γιώργος Δημητρίου και Νίκος Χατζηαβραάμ.

Στα κορίτσια, στην τελική 8άδα προκρίθηκαν οι Μαρία Τσιρώνη, Σωτηρία Κατσάλη, Αλεξάνδρα Μάγια, Μυρτώ Πρωιμάκη, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Αθηνά Γρηγοριάδου, καθώς και η Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη.

Η Τσιρώνη κέρδισε την Αθηνά Ηλιάκη με 6-0, 6-0 και θα παίξει στη συνέχεια με την Καλαμάρη, που απέκλεισε τη Λουξεμβούργια Leila Fabbri με 6-3, 6-2. Η Κατσάλη επιβλήθηκε της Claire Zimmer από τη Γαλλία με 6-1, 6-0 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Μάγια, που κέρδισε την Ελένη Τσέτσου με 6-3, 7-6 (1).

Η Πρωϊμάκη επικράτησε δύσκολα της Μαρίας Παπακωνσταντίνου με 7-5, 7-5 και θα αναμετρηθεί με την Παναγιωτίδου, που απέκλεισε την Τσέχα Vendula Valdmannova, με 6-4, 6-1. Τέλος, η Γρηγοριάδου επικράτησε της Αγγελικής Τζηβελέκη με 6-0, 6-1 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ισραηλινή Sapir Cohen, No.2 στο ταμπλό, που κέρδισε τη Μιχαέλα Παρασκευαΐδη με 6-1, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots