Εντυπωσιάζουν τα ελληνόπουλα στις Σέρρες

 
Εντυπωσιάζουν τα ελληνόπουλα στις Σέρρες
tn team Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 8:19

Με 6 ελληνικές προκρίσεις ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά των μονών χθες στο διεθνές τουρνουά των Σερρών, με τους Ανδρέα Μεσσή, Στέφανο Πουρναρόπουλο, Νίκο Γαβριήλ, Θανάση Κακουρίδη και τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη, να μπαίνουν στα ημιτελικά.

Ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα είχε ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος επιβλήθηκε του Σέρβου Uros Zivkovic, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1. Ο Ανδρέας, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα παίξει στα ημιτελικά με τον Νίκο Γαβριήλ, που απέκλεισε τον Κωνσταντίνο Καρπουζά με 6-1, 7-6 (4).

Και ο άλλος ημιτελικός του μονού αγοριών θα είναι ελληνική υπόθεση. Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, Νο.2 στο ταμπλό, έκανε μια σπουδαία ανατροπή απέναντι στον Γερμανό Leo Scheffer (No.7 ταμπλό) με 4-6, 6-2, 6-3 και θα παίξει με τον Θανάση Κακουρίδη, που επικράτησε του Σταύρου Ιωαννάτου με 6-3, 6-1.

Στο μονό των κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και η Μυρτώ Πρωιμάκη θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στους σημερινούς ημιτελικούς. Η Παναγιωτίδου, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισε την Αιμιλία Πάντου με 6-1, 6-1 και θα παίξει με την Σέρβα Anastasija Cvetkovic, Νο.3 στο ταμπλό.

Η Πρωιμάκη, Νο.8 στο ταμπλό, επικράτησε τις Ιταλίδας Angelica Sara με 6-3, 6-3 και επίσης μπήκε στην τελική 4άδα χωρίς να έχει χαμένο σετ. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Sabrina Tolstova από την Ουκρανία.

Στο διπλό των αγοριών, ο Δανιήλ Μανέτας και ο Πουρναρόπουλος κέρδισαν τους Καρπουζά και Άλκη Μιχαλακόπουλο με 6-1, 6-1 και μπήκαν στον τελικό. Ο δεύτερος ημιτελικός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μεταξύ των Ελλήνων Οδυσσέα Γελαδάρη και Ορέστη Σιάρκο και των Eldad Atzmon (Ισραήλ) και Marko Bekeni (Σλοβακία).

Στο διπλό των κοριτσιών θα έχουμε διπλή ελληνική εκπροσώπηση στα ημιτελικά. Η Μυρτώ Πρωιμάκη και η Χρυσή Σμυρίδου θα παίξουν στον έναν ημιτελικό με τις Cvetkovic και Sara, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα είναι οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου, που θα αντιμετωπίσουν τις Katja Ivanovska και Masa Jankovic, Νο.2 στο ταμπλό.

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (21/10)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (22/10)

Αναλυτικά όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Μονά
Αγόρια  
Κορίτσια  
Διπλά
Αγόρια  
Κορίτσια  
Προκριματικά Μονών
Αγόρια Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια Ολοκληρώθηκαν

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots