Εκτός 4άδας ο άτυχος Μεσσής

 
Εκτός 4άδας ο άτυχος Μεσσής
tn team Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 10:31

Μια ακόμα πολύ θετική παρουσία σε κορυφαίο διεθνές τουρνουά είχε ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο τουρνουά της ακαδημίας του Emilio Sanchez στην Ισπανία, αλλά εγκατέλειψε και έμεινε εκτός 4άδας.

Με απολογισμό 3 νίκες και μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους στο Emilio Sanchez Academy Youth Cup U14 ο Ανδρέας Μεσσής, τη διοργάνωση της 1ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe που φιλοξενείται στο El Prat De Llobregat της Βαρκελώνης.

O 14χρονος Έλληνας αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, Νο.1 στη χώρα στα 14άρια, κέρδισε τον Ισπανό Oscar Casas Mas με 6-2, 6-2 στον 1ο γύρο και στη συνέχεια απέκλεισε τον Ρώσο Kuzma Avdeev με 7-5, 6-2.

Ένα πολύ δυνατό τεστ τον περίμενε και στον 3ο γύρο, όπου επικράτησε του Ιταλού Mattia Cappellari, Νο.11 στο ταμπλό, με 6-1, 7-6 (2).

Ο Ανδρέας, Νο.5 στο ταμπλό, στάθηκε άτυχος καθώς στον αγώνα του προημιτελικού αντιμετώπισε ενοχλήσεις και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρησή του με τον Ισπανό Valentin Gonzalez-Galino, No.3 στο ταμπλό, όταν ήταν πίσω με 3-6, 0-2.

Ο Μεσσής, ο οποίος ταξίδεψε στην Ισπανία μαζί με την ομάδα 2022 ITF/Tennis Europe 14 & Under Touring Team της Tennis Europe, πρόσθεσε μια ακόμα καλή εβδομάδα, στη δυνατότητα που του δίνει η συμμετοχή του σ' αυτό το πρόγραμμα.

Είχε ταξιδέψει επίσης μαζί με την Touring Team της Tennis Europe στο Βέλγιο και στο τουρνουά Young Champions Cup στην πόλη Hasselt, όπου έφτασε επίσης ως την τελική 8άδα στα μονά και ως τα ημιτελικά στα διπλά. Στη συνέχεια έπαιξε στο Rutesheim / Renningen της Γερμανίας, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στα διπλά του Jugendcup RR στην κατηγορία των 16 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots