Τίτλος για τη Βολονάκη στο Muenster της Γερμανίας

 
Τίτλος για τη Βολονάκη στο Muenster της Γερμανίας
tn team Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 22:24

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του Baerchen Cup στο Muenster της Γερμανίας και κατέκτησε τον 4ο τίτλο της σε διοργάνωση της Tennis Europe γι' αυτό το μήνα!

Ακόμα ένα τρόπαιο πρόσθεσε στην πολύ καλή σεζόν της η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία κέρδισε τον τίτλο στο διπλό του Baerchen Cup στο Muenster της Γερμανίας, τουρνουά της 1ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe.

Η Βολονάκη, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, συνεργάστηκε με την Ameliia Kononenko και κέρδισαν τρια συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για να φτάσουν μέχρι τον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο γύρο απέκλεισαν εύκολα τις Γερμανίδες Tessi Echinger και Joelle Charlotte Radeck με 6-0, 6-1, στα προημιτελικά ωστόσο χρειάστηκε να επιστρέψουν από σετ πίσω, για να κερδίσουν την Εσθονή Elizaveta Anikina και την Ελβετίδα Lara Xenia Gantenbein με 4-6, 6-0, 10-4.

Στα ημιτελικά έπαιξαν με τις Γιαπωνέζες Aya Shinohara και Aoi Yoshida, τις οποίες κέρδισαν με 6-2, 3-6, 10-5, ενώ μετά από έναν πολύ κλειστό τελικό σήμερα, επικράτησαν των επίσης Γιαπωνέζων Rana Hasegawa και Riko Shozui, με 7-5, 5-7, 10-7.

Αυτός ήταν ο 4ος φετινός τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe για τη Βολονάκη, που παίζει στον Α.Ο.Α. Αττικός Ήλιος. Είχε κερδίσει νωρίτερα αυτό το μήνα και τα δυο ταμπλό στο τουρνουά της Πάτρας, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια και στο μονό του τουρνουά της Πτολεμαΐδας, όπου ήταν φιναλίστ στο διπλό.

Συνολικά έχει 5 τίτλους στην καριέρα της, αφού είχε κερδίσει και ένα τρόπαιο το 2022, στο τουρνουά της Καλύμνου.

Η Κωνσταντίνα έπαιξε και στο μονό του Baerchen Cup στη Γερμανία, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "16", χάρη στη νίκη της με 6-0, 6-0 επί της προερχόμενης από τα προκριματικά Radeck. Στον 2ο γύρο ηττήθηκε από τη Hasegawa, με 6-3, 6-1, ολοκληρώνοντας έτσι την προσπάθειά της στο χωμάτινο τουρνουά που φιλοξενείται στο Muenster της Βόρειας-Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots