Την 5η θέση η Εθνική αγοριών U12 στην Τουρκία

 
Την 5η θέση η Εθνική αγοριών U12 στην Τουρκία
tn team Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 - 6:15

Η Εθνική μας ομάδα των αγοριών U12 κέρδισε την αντίστοιχη της Ρουμανίας με 2-1 και πήρε την 5η θέση στο προκριματικό τουρνουά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups στα Μούγλα της Τουρκίας.

Η ομάδα μας επικράτησε της Ρουμανίας με 2-1 σε ένα tie που οι δυο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους, για να πάρει την 5η θέση στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Δ' του European Summer Cups U12 των αγοριών.

Οι Ρουμάνοι πήραν το προβάδισμα, μετά τη νίκη του Calin Mihai Munteanu με 6-1, 6-0 επί του Νικόλα Μπική.

Ο Ραφαήλ Παγώνης κέρδισε στη συνέχεια τον Robin Ivan με 6-1, 6-2 και ισοφάρισε για την ελληνική ομάδα. Ο Παγώνης ολοκλήρωσε την εβδομάδα του στην Τουρκία αήττητος, κερδίζοντας και τους 4 αντιπάλους που είχε στα μονά.

Στο διπλό, ο Παγώνης και ο Τάσος Θωμόπουλος επικράτησαν σε ένα κλειστό παιχνίδι των Ivan και Munteanu με 7-5, 6-3, για να ολοκληρώσουν την ανατροπή για λογαριασμό της ομάδας μας.

Η Ελλάδα πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 8 ομάδες στο τουρνουά στα Μούγλα. Θυμίζουμε πως είχε πάρει την 3η θέση στον όμιλό της, όπου είχε κερδίσει τη Βουλγαρία με 2-1, αλλά είχε ηττηθεί με 2-1 από την Ουγγαρία και από την Τουρκία.

Η Ισπανία και η Ουγγαρία ήταν οι δυο ομάδες που πέρασαν απ' αυτή τη Ζώνη και θα βρίσκονται στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Ντιζόν της Γαλλίας (10-13 Αυγούστου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots