Πρωταθλητές στο διπλό Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος στην Ηλιούπολη

 
Πρωταθλητές στο διπλό Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος στην Ηλιούπολη
tn team Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:26

Ο Ραφαήλ Γακόπουλος και ο Άλκης Μιχαλακόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στα γήπεδα της Ηλιούπολης, ενώ αύριο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και στον τελικό του μονού. Στα κορίτσια, φιναλίστ ήταν στο διπλό η Διόνη Κουκούλη και η Αντωνία Παπαγαπητού.

Οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Άλκης Μιχαλακόπουλος ήταν οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές στα ταμπλό των αγοριών γι' αυτή την εβδομάδα στην Ηλιούπολη και στο διεθνές τουρνουά Ilioupoli Cup (U14 Tennis Europe, Category 3).

Στον σημερινό τελικό του διπλού, οι Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος, Νο.1 στο ταμπλό, επιβλήθηκαν του Θάνου Ζαβουργιανού και του Θησέα Σιδεράκου (Νο.3 ταμπλό) με 6-2, 6-0.

Με μόλις 7 χαμένα games σε 3 αναμετρήσεις ολοκλήρωσαν το ταμπλό του διπλού οι Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος. Για τον Γακόπουλο ήταν ο 3ος τίτλος συνολικά σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά το double που έκανε σε μονά και διπλά στην Κόρινθο πριν μια εβδομάδα.

O Μιχαλακόπουλος έφτασε τους 6 τίτλους στα διπλά, ενώ έχει ακόμα 6 τίτλους στα μονά σε διοργανώσεις της Tennis Europe. Στη φετινή σεζόν ήταν ο 6ος τίτλος του συνολικά, μετά από τη Θεσσαλονίκη (διπλά), την Άρτα (μονά & διπλά), τα Κουφάλια (διπλά) και την Αθήνα (μονά).

Αύριο, Μιχαλακόπουλος και Γακόπουλος θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και για τον τίτλο στο μονό. Ο Μιχαλακόπουλος κέρδισε μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και μεγάλη μάχη τον Ζαβουργιανό με 7-5, 7-5. Ο Γακόπουλος κέρδισε εύκολα τον Ρουμάνο Andrei Radu, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-1.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκε και το διπλό των κοριτσιών, όπου οι Ρουμάνες Eva Ioana Cercel και Jasmine Maria Stroe, No.1 στο ταμπλό, κέρδισαν τις Ελληνίδες Διόνη Κουκούλη και Αντωνία Παπαγαπητού με 6-4, 6-2. Οι δυο Ρουμάνες θα είναι και αυτές που θα παίξουν αύριο για τον τίτλο στο μονό.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Ilioupoli Cup και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots