Πρωταθλητές Ζαβουργιανός και Σιδεράκος στην Αρχαία Ολυμπία

 
Πρωταθλητές Ζαβουργιανός και Σιδεράκος στην Αρχαία Ολυμπία
tennisnews team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 15:29

Ο Θάνος Ζαβουργιανός και ο Θησέας Σιδεράκος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Ancient Olympia TE U14, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Δεύτερη θέση στο μονό για τον Ζαβουργιανό.

Ο Ζαβουργιανός και ο Σιδεράκος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά στα 14άρια της Tennis Europe (Category 3) που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Στον σημερινό τελικό, οι δυο Έλληνες αθλητές επικράτησαν του Γάλλου Jaylon Gabet και του Ιταλού Riccardo Pepe, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Οι Ζαβουργιανός και Σιδεράκος, Νο.4 στο ταμπλό της διοργάνωσης, είχαν μπει με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Νικόλα Σερέτη και Φίλιππο Σπανό σε ένα πολύ κλειστό ματς, με 3-6, 6-3, 10-8. Στη συνέχεια πέρασαν με walkover το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό στα ημιτελικά, τον Ιταλό Gabriele Galesi και τον Καζάκο Robert Kaminskiy.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe και για τους δυο αθλητές.


Οι φιναλίστ Jaylon Gabet και Riccardo Pepe, με τους πρωταθλητές Θάνο Ζαβουργιανό και Θησέα Σιδεράκο, μαζί με τον διευθυντή του τουρνουά, Χρήστο Παπαβασιλείου, στην απονομή του διπλού αγοριών.


Θάνος Ζαβουργιανός και Θησέας Σιδεράκος.


Θησέας Σιδεράκος και Θάνος Ζαβουργιανός.


Θησέας Σιδεράκος και Θάνος Ζαβουργιανός.


Θησέας Σιδεράκος και Θάνος Ζαβουργιανός.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το μονό αγοριών, με τον Ζαβουργιανό να αγωνίζεται στον τελικό, αλλά να γνωρίζει την ήττα από τον Αυστριακό Simon Holzfeind με 6-0, 6-1.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τον Ζαβουργιανό, που έπαιξε για 3η φορά φέτος σε έναν τελικό σε 14άρι τουρνουά της Tennis Europe, μετά την Άρτα και την Κάλυμνο.


Ο Θάνος Ζαβουργιανός με τον Simon Holzfeind.


Ο Θάνος Ζαβουργιανός, ο Χρήστος Παπαβασιλείου και ο Simon Holzfeind.

Θυμίζουμε πως χθες ολοκληρώθηκαν τα ταμπλό των κοριτσιών στην Αρχαία Ολυμπία, με την Κωνσταντίνα Βολονάκη να κατακτά τον τίτλο στο μονό, κερδίζοντας στον τελικό την Χριστίνα Αμουργιανό με 6-4, 6-2. Ελληνική υπόθεση ήταν και το διπλό κοριτσιών, όπου οι Ελένη Δάψη και Ιωάννα Ξυδά κέρδισαν τις Κωνσταντίνα και Βάλια Βολονάκη με 6-2, 6-2.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Ancient Olympia TE U14

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots