Πρωταθλήτριες στη Ραφήνα Κουκούλη και Παπαγαπητού

 
Πρωταθλήτριες στη Ραφήνα Κουκούλη και Παπαγαπητού
tn team Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 - 22:15

Η Διόνη Κουκούλη και η Αντωνία Παπαγαπητού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στο διπλό κοριτσιών στα 14άρια στη Ραφήνα.

Στον σημερινό τελικό του Rafina Juniors U14, οι Κουκούλη και Παπαγαπητού κέρδισαν τη Βασιλική Τσαντίλη και την Ισραηλινή Lior Javetz με 6-0, 6-3, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο 14άρι τουρνουά Category 3 της Tennis Europe, που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα του Σ.Α. Ραφήνας.


Η Αντωνία Παπαγαπητού και η Διόνη Κουκούλη

Αυτός ήταν ο 5ος φετινός τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe για την Κουκούλη, έχοντας κερδίσει επίσης στα διπλά στα 12άρια στην Πάτρα, στη Σόφια, στα Σκόπια στο Ηράκλειο (NANA Tennis Club). Συνολικά ήταν ο 8ος τίτλος της, 7ος στα διπλά και 1ος σε 14άρι τουρνουά.

Για την Παπαγαπητού ήταν ο 2ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά από τον τίτλο που κέρδισε επίσης στα διπλά στο U12 τουρνουά της Πτολεμαΐδας νωρίτερα φέτος.

Δεν έχασαν σετ όλη την εβδομάδα στη Ραφήνα Κουκούλη και Παπαγαπητού, που κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Αγγελίνα Γκλαβά και Μαρία Κουκούτση με 6-1, 6-1, στα προημιτελικά τις Καλλίστα Μικαελιάν και Ζωή Ξηρογιαννοπούλου με 6-1, 6-0 και στα ημιτελικά τις Δήμητρα Κουμουτσέα και Σταματία Τσούτση με 6-2, 6-4.


Lior Javetz, Βασιλική Τσαντίλη, Αντωνία Παπαγαπητού και Διόνη Κούκουλη

Στο διπλό αγοριών, που επίσης ολοκληρώθηκε σήμερα, τον τίτλο κατέκτησαν οι Ισπανοί Gonzalo Corrales Chavarria και Marco Quesada Arruza, που κέρδισαν στον τελικό τον Ουκρανό German Kravchenko και τον Βρετανό Jayden Oladimeji με 6-3, 6-4.

Στα μονά θα έχουμε ελληνικό τελικό, μεταξύ του Αλέξανδρου Αυγέρη και του Θάνου Ζαβουργιανού. Ο Αυγέρης επικράτησε του Μιχάλη Γενεθλίου με 1-6, 6-3, 6-0, ενώ ο Ζαβουργιανός κέρδισε τον Κοσμά Δράκο με 4-6, 6-1, 6-2.

Στα κορίτσια, στον τελικό προκρίθηκε η Δήμητρα Κουμουτσέα, μετά και τη νίκη της με 6-4, 6-2 επί της Χριστίνας Αμουργιανού. Η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει αύριο την Ισραηλινή Aline Amsalem, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό την Κουκούλη με 6-4, 6-1.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots