"Double" για Παγώνη στον Μαραθώνα

 
"Double" για Παγώνη στον Μαραθώνα
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 13:36

Ο Ραφαήλ Παγώνης κέρδισε μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό τον Αλέξανδρο Αυγέρη στον Μαραθώνα και έκανε το "double" στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe "Σταύρος Παναγόπουλος". Πολύ κοντά στο "double" βρέθηκε και η Λυδία Παναγιωτίδου, που τελικά ήταν φιναλίστ στο μονό.

Έπεσε σήμερα η αυλαία του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια (Category 3) που φιλοξενήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του Α.Κ.Α. Μαραθώνα, με τους δυο πρωταγωνιστές των ταμπλό των αγοριών, Ραφαήλ Παγώνη και Αλέξανδρο Αυγέρη, να προσφέρουν ένα πολύ ωραίο ματς για τον τελικό του μονού.

Ο Παγώνης ήταν ο τελικός νικητής, επικρατώντας του Αυγέρη με 1-6, 6-3, 6-4, για να κάνει το "double" στη διοργάνωση, αφού χθες μαζί οι δυο τους κατέκτησαν τον τίτλο και στο διπλό.

Παράλληλα, ο Παγώνης έκανε και το 2 στα 2 στα τουρνουά της Tennis Europe που έγιναν επί ελληνικού εδάφους τις τελευταίες 2 εβδομάδες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατακτήσει τον τίτλο και στο Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.2 στη χώρα μας στα 14άρια και Νο.55 στην Ευρώπη, έφτασε τους 15 τίτλους σε όλες τις κατηγορίες σε τουρνουά της Tennis Europe, με τους 10 από αυτούς να είναι στα μονά.

Σ' αυτή τη σεζόν, που παίζει αποκλειστικά στα 14άρια, έχει κερδίσει 3 τίτλους στα μονά (Ρότερνταμ, Ηράκλειο, Μαραθώνας) και έναν στα διπλά (Μαραθώνας).

Πολύ κοντά στο να κάνει το "double" ήταν και η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία χθες κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό κοριτσιών, μαζί με την Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Στον σημερινό τελικό του μονού, η Λυδία ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Ameliie Kononenko σε ένα πολύ κλειστό ματς, με 7-6 (3), 7-6 (3).

Παρά την πικρία του χαμένου τελικού, η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.35 στην Ευρώπη, είχε επίσης δυο φανταστικές εβδομάδες σε Ηράκλειο και Μαραθώνα, κατακτώντας και τους 2 τίτλους στα διπλά και παίζοντας και στους 2 τελικούς στα μονά.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά του Μαραθώνα και φωτογραφίες εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots