Στα προημιτελικά του τουρνουά της Vilas Tennis Academy o Παγώνης

 
Στα προημιτελικά του τουρνουά της Vilas Tennis Academy o Παγώνης
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 21:29

Ο Ραφαήλ Παγώνης προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση της Tennis Europe της Vilas Tennis Academy στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Μόλις δυο games έχει χάσει στις δυο πρώτες αναμετρήσεις του στα χωμάτινα γήπεδα της ακαδημίας του Guillermo Vilas o Παγώνης, ο οποίος μετά τον Γερμανό Raphael Menniken με 6-0, 6-1, απέκλεισε σήμερα και τον Ιρανό Bardia Majdabadi με 6-1, 6-0.

Με τη νίκη αυτή ο Έλληνας αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.3 στo ταμπλό και Νο.2 στην Ελλάδα στα 14άρια, προκρίθηκε στα προημιτελικά του XI Vilas Academy Trophy U14, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Γάλλο Samuel Schifano, Νο.7 στο ταμπλό.

Παράλληλα, ο Παγώνης διεκδικεί τον τίτλο και στα διπλά, όπου μαζί με τον Ολλανδό Joris Van Linde νίκησαν σήμερα τους Ισπανούς Sergio Martinez Vasquez και Marc Schulz Barrera με 6-3, 6-3 και μπήκαν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν αύριο τους Majdabadi και Jan Zavadil.

Στο τουρνουά της Vilas Tennis Academy (Category 3, U14), αγωνίστηκαν και δυο Ελληνίδες παίκτριες.

Η Διόνη Κουκούλη έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα από τη Βραζιλιάνα Flavia Cherobin Souza με 6-2, 6-3.

Στο διπλό έπαιξε μαζί με την Ολλανδέζα Pippa Fennis και κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Pereira Silva και Cherobin Souza από τη Βραζιλία με 6-3, 7-6 (5). Στα προημιτελικά, γνώρισαν την ήττα από τις Ολλανδέζες Cara Nitescu και Mila Van Der Lecq, με 7-5, 6-4.

Στο ταμπλό των προκριματικών στο μονό έπαιξε η Γιάννα Αρσενία Μεντζέλου, η οποία πέρασε με bye στον 2ο γύρο, εκεί όμως "λύγισε" έπειτα από πολύ κλειστό ματς από την Ισπανίδα Mia Paunovic Listorti, με 4-6, 6-2, 10-6.

Στο διπλό η Μεντζέλου και η Ισπανίδα Eva Navio Hernandez ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τις Ρωσίδες Nina Kuptsova και Veronika Troitckaia με 7-6 (2), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots