Ήττα "στα σημεία" για τη Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 - 17:41

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Bydgoszcz της Πολωνίας, αλλά ηττήθηκε έπειτα από ένα γεμάτο super tie-break.

Η Σακελλαρίδη, η οποία βρέθηκε στο Νο.8 του προκριματικού ταμπλό (Νο.605 στην παγκόσμια κατάταξη), έπαιξε με τη Γιαπωνέζα Mel Yamaguchi, Nο.10 στο ταμπλό (Νο.540 στον κόσμο), για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Bydgoszcz Cup των 25.000 δολαρίων, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι ηττήθηκε με 6-0, 1-6, 11-9.

Οι δυο παίκτριες μοιράστηκαν από ένα σετ στα οποία ήταν αισθητά καλύτερες, για να οδηγηθούν στο super tie-break. Εκεί η 18χρονη Ελληνίδα είχε τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση, αφού προηγήθηκε με 7-4, όμως η 22χρονη Γιαπωνέζα κέρδισε τους 4 επόμενους πόντους και ανέκτησε το προβάδισμα. Τελικά, στο 2ο match point της η Yamaguchi πήρε το tie-break με 11-9 και την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Η Σακελλαρίδη μπορεί να μην καταφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό, είχε όμως μια καλή παρουσία στο χωμάτινο τουρνουά της πόλης Bydgoszcz. Πέρασε με bye στον 2ο γύρο των προκριματικών, όπου κέρδισε τη 18χρονη Πολωνή Alicja Formella, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots