Προκρίθηκαν στο διπλό Παύλου, Ματούλα

 
Προκρίθηκαν στο διπλό Παύλου, Ματούλα
tn team Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 21:00

Η Δήμητρα Παύλου και η Μάρθα Ματούλα πανηγύρισαν αμφότερες νίκες στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh και εξασφάλισαν από ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Η Δήμητρα Παύλου παίζει αυτή την εβδομάδα με τη Ρουμάνα Vanessa Popa Teiusanu και στο πρώτο τους παιχνίδι τα πήγαν πολύ καλά, κερδίζοντας εύκολα την Αμερικανίδα Carly Kunkler και την Ιταλίδα Caterina Odorizzi με 6-1, 6-1.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Μάρθα Ματούλα, που με την συμπαίκτριά της από τη Ρουμανία, Karola Patricia Bejenaru, βρίσκονται στο Νο.4 του ταμπλό. Ματούλα και Bejenaru νίκησαν στον 1ο γύρο τις Elizaveta Koklina και Sara Lanca με 6-0, 6-2.

Στα μονά, η Παύλου ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με μια νίκη στα προκριματικά. Συγκεκριμένα κέρδισε την Elizaveta Shebekina με 7-6, 4-6, 10-5 και μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών, όπου ηττήθηκε από την Κορεάτισσα Eunhye Lee με 1-6, 6-7 (0).

Η Ματούλα αγωνίζεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και θα κάνει αύριο την πρεμιέρα της στο μονό, αντιμετωπίζοντας την Αιγύπτια Hala Fouad.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots