Μεγάλη νίκη για την Παύλου στο Sharm El Sheikh

 
Μεγάλη νίκη για την Παύλου στο Sharm El Sheikh
tn team Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 19:12

Η Δήμητρα Παύλου πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, αποκλείοντας τη Νο.6 του ταμπλό, Elena-Teodora Cadar, μετά από μια μάχη τριών σετ.

Η Δήμητρα Παύλου, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh, πέτυχε σήμερα την 4η συνεχόμενη νίκη στα σκληρά γήπεδα του Soho Square, απέναντι στη Ρουμάνα Elena-Teodora Cadar, με 7-5, 1-6, 6-2.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, επέστρεψε από το 2-4 στο 1ο σετ και κατάφερε να το κερδίσει μετά από μεγάλη μάχη με την Cadar, No.6 στο ταμπλό της διοργάνωσης και Νο.621 στην παγκόσμια κατάταξη - άλλοτε και Νο.346.

Στο 2ο σετ η 28χρονη Ρουμάνα κυριάρχησε και επιβλήθηκε με 6-1, όμως η Παύλου επέστρεψε δριμύτερη για το 3ο σετ και ήταν πιο δυνατή από την Cadar, "ξέφυγε" με 5-1 και το έκλεισε στο 6-2, έπειτα από 2 ώρες και 6 λεπτά παιχνιδιού.

Στη φάση των "16", η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Mariia Tkacheva, Νο.532 στην παγκόσμια κατάταξη, σε ακόμα μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Στον 1ο γύρο του τουρνουά του Sharm El Sheikh αγωνίστηκε σήμερα και η Μάρθα Ματούλα, η οποία ηττήθηκε μετά από δυο κλειστά σετ από τη Γιαπωνέζα Ramu Ueda, με 6-4, 7-6 (7).

Η Ματούλα έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου μαζί με τη Ρουμάνα Karola Patricia Bejenaru κέρδισε χθες τις Αιγύπτιες Hala Fouad και Merna Rafaat με 6-2, 6-2 και θα παίξει αύριο για μια θέση στα ημιτελικά, απέναντι στις Κινέζες Fangzhou Liu και YeXin Ma, Νο.3 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots