Ο Tomic επέστρεψε στο τένις, αλλά και στα πρωτοσέλιδα

 
Vanessa Sierra & Bernard Tomic
Vanessa Sierra & Bernard Tomic Φωτογραφία: Instagram
tennisnews team Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 16:02

Ο Bernard Tomic πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα την επιστροφή του στα γήπεδα και πέτυχε την πρώτη του νίκη από τον Μάρτιο, ωστόσο για μια ακόμα φορά το όνομά του κυκλοφορεί στους τίτλους των ειδήσεων για τους λάθος λόγους, εξαιτίας της συμμετοχής του σε ερωτικό video.

Συγκεκριμένα ο Αυστραλός τενίστας έδωσε 3 αγώνες μέχρι τώρα για το UTR Pro Match Series στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Στον πρώτο του αγώνα από τον  Μάρτιο, τη Δευτέρα, κέρδισε τον Maverick Banes με 6-3, 6-0, κάνοντας μια δυναμική επιστροφή. Χθες ηττήθηκε παρά το καλό του ξεκίνημα από τον Thomas John Fancutt με 1-6, 7-6 (4), 10-8, ενώ σήμερα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Calum Puttergill με 6-3, 6-4.

Η επιστροφή του Tomic ωστόσο ήταν το δεύτερο θέμα που απασχόλησε τοπικά και διεθνή ΜΜΕ, καθώς ο 28χρονος Αυστραλός τενίστας βρέθηκε στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά εξαιτίας εξωαγωνιστικής δραστηριότητας.

Η σύντροφος του, Vanessa Sierra, η οποία έγινε γνωστή στην Αυστραλία μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Love Island Australia το 2019, ασχολείται πλέον με τη βιομηχανία του πορνό και έχει λογαριασμό στη σελίδα OnlyFans, όπου μάλιστα "έπεισε" τον Tomic να συμμετέχει σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε, όπως η ίδια έγραψε.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Vanessa ♡ (@vanessasierra)

O Tomic, ο οποίος επιβεβαίωσε τη σχέση του με την 25χρονη Sierra την προηγούμενη εβδομάδα, απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τα ταμπλόιντ, έχοντας ακόμα και μπλεξίματα με το νόμο. Τελευταία φορά, είχε απασχολήσει τον Τύπο εξαιτίας των δηλώσεών του ότι είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού και πιθανότατα είχε κολλήσει, όταν βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας. Λίγες ημέρες μετά, η Andrea Petkovic εξήγησε ότι ήταν μια από τις πολλές ψευδείς ιστορίες που λέει ο Tomic σε δημοσιογράφους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots