ATP
Νέο μπλέξιμο για Tomic, στη δημοσιότητα βίντεο που ξυλοκοπείται (vid)

 
Νέο μπλέξιμο για Tomic, στη δημοσιότητα βίντεο που ξυλοκοπείται (vid)
tn team Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:07

Ένα αποκρουστικό βίντεο στο οποίο ο Bernard Tomic ξυλοκοπείται από δυο άντρες κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μέσω των social media και των ΜΜΕ, φαίνεται πως ο Αυστραλός τενίστας ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από δυο άντρες έξω από ένα στούντιο τατουάζ στο Gold Coast της Αυστραλίας.

Η ταυτότητα των θυτών παραμένει άγνωστη και ο ένας από τους δυο ακούγεται σε ένα σημείο να λέει στον Tomic να σηκωθεί, πριν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να τον τραβήξει. Ο Tomic προσπαθεί όλη αυτή την ώρα να αμυνθεί καλύπτοντας το πρόσωπό του και απωθώντας τους άντρες με τα πόδια του.

Δεν είναι γνωστά τα αίτια της επίθεσης, ούτε το πότε ακριβώς συνέβη, αφού ο 30χρονος τενίστας αγωνίστηκε στο Challenger της Κωνσταντινούπολης αυτή την εβδομάδα, όπου ηττήθηκε από τον Nick Hardt στον 2ο γύρο με 6-2, 3-6, 7-6 (6).

Έχοντας εξαντλήσει τις δεύτερες ευκαιρίες και χαλάσει τις σχέσεις του με την Tennis Australia, o Tomic προσπαθεί εδώ και αρκετό να βρει το δρόμο της επιστροφής στο ATP Tour μέσα από τον δύσκολο τρόπο, παίζοντας στα χαμηλότερης δυναμικότητας τουρνουά, όμως δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, με τις πορείες του τόσο στα Challenger, όσο και στα ITF να μην είναι επαρκείς. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο Νο.292 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots