ATP
Θετικός στον κορωνοϊό ο Tomic

 
Θετικός στον κορωνοϊό ο Tomic
tn team Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 14:38

O Bernard Tomic δικαιώθηκε όσον αφορά τα λεγόμενά του πως κόλλησε κορωνοϊό, καθώς το τεστ του βγήκε θετικό σήμερα.

Ο Tomic είχε κάνει μια επεισοδιακή έξοδο από τα προκριματικά του Australian Open, καθώς λίγο πριν ηττηθεί από τον Roman Safiullin στον 1ο γύρο, είχε πει στην chair umpire κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος πως δεν ένιωθε καλά και σίγουρα θα διαγνωστεί με Covid-19.

"Σίγουρα θα βγω θετικός τις επόμενες δυο μέρες. Αν δεν βγω θετικός μέχρι μεθαύριο, θα σε κεράσω", έλεγε χαρακτηριστικά στη διαιτητή. Έφερε μάλιστα στην επιφάνεια και ένα σημαντικό πρόβλημα της φετινής διοργάνωσης, που είναι ο ελλιπής έλεγχος με PCR τεστ. Η Tennis Australia έταξε στους παίκτες πως αν εμβολιαστούν δεν θα χρειαστεί να κάνουν συχνά τεστ, όπως συνέβαινε πέρσι, κάτι που όντως συμβαίνει, με τον κίνδυνο όμως να εξαπλωθεί ο ιός μεταξύ των παικτών.

"Ακόμα νιώθω πολύ άρρωστος. Είμαι όμως χειρότερα ψυχολογικά, γιατί είχα μεγάλο κίνητρο και ήθελα πολύ να παίξω μπροστά στο αυστραλιανό κοινό, για να δει ότι μπορώ να γίνω ο παίκτης που θέλει. Είμαι απογοητευμένος που ο ιός με εμπόδισε από το να το κάνω αυτό", δήλωσε σήμερα στη Sydney Morning Herald o 29χρονος Αυστραλός.

"Ξέρω πως μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά είναι το ξεκίνημα της επιστροφής μου. Εξαιτίας της ασθένειας, δεν μπορούσα να βρω το παιχνίδι μου. Όσο και αν προσπαθούσα, δεν είχα την ενέργεια για να παλέψω. Θα κάνω τα πάντα όμως για να βρεθώ στην κορυφή", πρόσθεσε ο Tomic, που και πριν αρχίσει η σεζόν είχε πει πως σκοπεύει να είναι ένας διαφορετικός παίκτης το 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots