Serena: "Αν έκανα αυτό που έκανε ο Zverev πιθανότατα θα ήμουν στη φυλακή" (vid)

 
Serena: "Αν έκανα αυτό που έκανε ο Zverev πιθανότατα θα ήμουν στη φυλακή" (vid)
tn team Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 - 9:29

H Serena Williams μίλησε για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που υπάρχουν στο τένις, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση του Alexander Zverev προς διαιτητή.

Ως μαύρη γυναίκα, η Serena αναμφίβολα έχει βιώσει διακρίσεις και άνιση μεταχείριση, κάτι για το οποίο μίλησε και στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η συζήτηση οδηγήθηκε στις διακρίσεις και στο αν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στο άθλημα του τένις, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης του Zverev προς τον διαιτητή Alessandro Germani στο Ακαπούλκο, που προκάλεσε τον αποκλεισμό του Γερμανού από το τουρνουά και ένα βαρύ πρόστιμο 40.000 δολαρίων, τίποτα περισσότερο όμως, αφού ενώ η ATP είχε αναφέρει ότι θα διερευνήσει το περιστατικό, δεν επανήλθε με κάποια νέα ανακοίνωση και επιπλέον τιμωρία αποκλεισμού από το tour.

"Υπάρχουν σίγουρα δυο μέτρα και δυο σταθμά", είπε η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, μετά από τη σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου του CNN, Christiane Amanpour.

"Πιθανότατα θα ήμουν στη φυλακή αν έκανα κάτι τέτοιο, κυριολεκτικά, δεν κάνω πλάκα. Βασικά κάποτε μου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι", πρόσθεσε η 40χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, που απέφυγε ωστόσο να πάει σ' αυτή την ιστορία.

"Το βλέπεις αυτό (ότι υπάρχει διαφορετική μεταχείριση) και από άλλα πράγματα που συμβαίνουν στο tour. Σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν το έκανα εγώ αυτό. Αλλά δεν πειράζει, στο τέλος της ημέρας είμαι αυτή που είμαι και αγαπώ αυτό που είμαι", κατέληξε η Serena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots