ATP
O Federer θα επιστρέψει στο Hopman Cup! (vid)

 
O Federer θα επιστρέψει στο Hopman Cup! (vid)
O Federer θα επιστρέψει στο Hopman Cup! (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 16:23

O Roger Federer ανακοίνωσε πως θα ανοίξει την επόμενη σεζόν του από το Hopman Cup. Ο Ελβετός θα επιστρέψει στο Περθ και στην ιστορική διοργάνωση της Αυστραλίας μετά από 16 χρόνια, όταν στα 19 του, είχε κερδίσει τον τίτλο μαζί με τη Martina Hingis.

Την τελευταία φορά που οι φίλαθλοι από το Περθ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Roger Federer, ο Ελβετός ήταν άγνωστος στους περισσότερους, μόλις 19 ετών, και χωρίς μεγάλους τίτλους στο ενεργητικό του. Μετά και την ανακοίνωση του Roger, πως θα επιστρέψει στο Hopman Cup μετά από 16 χρόνια, οι fans του στο Περθ θα είναι πανευτυχείς.

"Θυμάμαι πως ήταν καλή προετοιμασία, οπότε θα ήθελα να το κάνω ξανά. Επιπλέον, έβλεπα στην τηλεόραση τους αγώνες φέτος από το Μπρίσμπεϊν και πρόσεξα πόσο υπέροχη ήταν η ατμόσφαιρα στο Hopman Cup, όταν έπαιζε ο Νικ (Κύργιος), όταν έπαιζε ο (Andy) Murray. Πιστεύω πως θα είναι ωραίο να συμμετέχω σε αυτό. Μου αρέσει να πηγαίνω σε νέα μέρη, είναι πάντα συνερπαστικό και ανυπομονώ γι' αυτό", δήλωσε ο Federer.

Την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στο Hopman Cup, το 2001, ο Federer είχε κατακτήσει τον τίτλο για λογαριασμό της Ελβετίας, μαζί με τη γνωστότερη από αυτόν την εποχή εκείνη, Martina Hingis. Στη διοργάνωση του 2017, θα συνεργαστεί με τη 19χρονη Belinda Bencic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots