ATP
O Dimitrov επέστρεψε στους προημιτελικούς (vid)

 
O Dimitrov επέστρεψε στους προημιτελικούς (vid)
O Dimitrov επέστρεψε στους προημιτελικούς (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 - 0:48

Ο Grigor Dimitrov πραγματοποίησε έναν από τους καλύτερους αγώνες του στη φετινή σεζόν, ξεπέρασε το εμπόδιο του φορμαρισμένου Ivo Karlovic στα δυο σετ και προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό από τον Απρίλιο και σημαντικότερο στο 2016. Στα προημιτελικά του Rogers Cup προκρίθηκαν επίσης οι Kei Nishikori και Stan Wawrinka.

Ο Dimitrov έκανε ένα άψογο παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 33 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη, για να επιβληθεί του Karlovic με 6-3, 7-5, στον 3ο γύρο του Rogers Cup.

Με τη νίκη αυτή, ο 25χρονος Βούλγαρος προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό από τον περασμένο Απρίλιο και στον σημαντικότερο στη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε πως πριν ταξιδέψει στο Τορόντο, ο Dimitrov είχε 8 ήττες στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις του!

Δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα καλά του πατήματα και η σημερινή του εμφάνιση ήταν αναμφίβολα μια από τις καλύτερές του στη σεζόν, αν όχι η καλύτερη. Ο "Grisha" έσπασε δυο φορές το ασταμάτητο σερβίς του 37χρονου Karlovic, που είχε 10 νίκες στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του, ενώ δεν έχασε κανένα service game του.

Στον πρώτο του προημιτελικό σε Masters στο 2016, ο Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Kei Nishikori, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Ιάπωνας έκανε το καθήκον του στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, κερδίζοντας "καθαρά" τον Rajeev Ram, με 6-3, 6-4.

Στα δύο σετ νίκησε και o Stan Wawrinka, ο οποίος έσωσε και τα 3 break points που αντιμετώπισε, δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του και επικράτησε του Jack Sock με 7-6 (3), 6-2, σε 1 ώρα και 24 λεπτά. Στα προημιτελικά του καναδικού Masters, o Ελβετός θα αντιμετωπίσει τον Kevin Anderson, που κέρδισε τον Bernard Tomic με 4-6, 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots