ATP
Επόμενος ο Fognini (vids)

 
Επόμενος ο Fognini (vids)
Επόμενος ο Fognini (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 - 3:34

O Rafael Nadal έκανε ακόμα ένα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του στο Rogers Cup και έκλεισε ραντεβού με τον Fabio Fognini στα προημιτελικά του καναδικού Masters.

Ο 33χρονος Ισπανός επιβλήθηκε του Guido Pella με 6-3, 6-4 και ζευγάρωσε τις νίκες του στο Μόντρεαλ, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα προημιτελικά του Rogers Cup.

Στην επόμενη φάση του τουρνουά, ο Rafa θα αντιμετωπίσει με έναν παίκτη που του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, τον Fabio Fognini, που κέρδισε τον Adrian Mannarino με 6-2, 7-5.

Ο Nadal τελείωσε τον σημερινό του αγώνα με 26 winners και 24 αβίαστα λάθη, κυριαρχώντας του αντιπάλου του στο επιθετικό κομμάτι. Ο Pella είχε μόλις 7 winners σε όλο το παιχνίδι, ενώ έκανε και 17 αβίαστα λάθη.

Ο κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με 3-0 και χωρίς να απειληθεί με break point, έφτασε μέχρι το 6-3.

Και στο 2ο σετ το break έγινε γρήγορα από τον Nadal, που προηγήθηκε με 3-1. Ο Pella τον ισοφάρισε σε 3-3, αλλά ο Ισπανός ανέκτησε αμέσως το προβάδισμά του για το 5-3. Στο 9ο game o Αργεντινός έσβησε 3 match point για να μειώσει σε 5-4, δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι παραπάνω και ο Rafa "κλείδωσε" την πρόκριση στο δικό του σερβίς, για το 6-4 σε 1 ώρα και 41 λεπτά συνολικού αγώνα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots