ATP
Medvedev: "Δε θα είναι εύκολο για τον Rafa"

 
Medvedev: "Δε θα είναι εύκολο για τον Rafa"
Medvedev: "Δε θα είναι εύκολο για τον Rafa"
tennisnews team Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 17:34

Ο Daniil Medvedev νιώθει πως παίζει το καλύτερό του τένις και πως έχει πιθανότητες να "εκθρονίσει" από το Rogers Cup τον Rafael Nadal και να κατακτήσει τον 1ο μεγάλο τίτλο της καριέρας του.

Ο Medvedev έπρεπε να παίξει έναν αγώνα περισσότερο από τον Nadal για να προκριθεί στον τελικό του Rogers Cup, αφού ο Ισπανός πέρασε άνευ αγώνα το εμπόδιο του Gael Monfils στα ημιτελικά. Αυτό ωστόσο δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό για τον Rafa, όπως τόνισε ο Medvedev.

"Δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι πλεονέκτημα αυτό, επειδή έπρεπε να περιμένει όλη μέρα για τον αγώνα του και ήταν τόσο αργά, που πιθανότατα δεν έκανε προπόνηση όταν ακυρώθηκε", απάντησε ο Ρώσος στη σχετική ερώτηση.

"Δεν ξέρω. Καλύτερα να κάνετε στον ίδιο αυτή την ερώτηση. Αλλά δεν το θεωρώ πλεονέκτημα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η καλύτερή μου περίοδος, αλλά σίγουρα παίζω πολύ καλά τώρα", πρόσθεσε ο Medvedev.

"Αν παίξω έτσι, δε θα είναι εύκολο για τον Rafa. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ελπίζω να μπορέσω να τα δώσω όλα. Σε κάθε αγώνα που παίζω, θέλω να κερδίζω όλα τα games. Αυτή τη ψυχοσύνθεση έχω όταν βγαίνω στο court. Φυσικά, αν χάσω το πρώτο σετ, δε θέλω να ηττηθώ με 2-0. Στην αρχή της καριέρας μου, επειδή δε βρισκόμουν στο επίπεδο που είμαι τώρα, έπρεπε για να κερδίσω να παίζω συνεχώς μεγάλους αγώνες. Τώρα μπορώ να κερδίζω καλούς παίκτες στα 2 σετ και αυτό είναι σπουδαίο επίτευγμα."

Ο Medvedev δεν έχασε κανένα σετ αυτή την εβδομάδα στο Μόντρεαλ, αποκλείοντας μεταξύ άλλων τους Dominic Thiem και Karen Khachanov. Θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Nadal απόψε (23:00, COSMOTE SPORT 6HD), στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots