ATP
Medvedev: "Λάθος του Τσιτσιπά το Μαϊάμι" (vid)

 
Medvedev: "Λάθος του Τσιτσιπά το Μαϊάμι" (vid)
Medvedev: "Λάθος του Τσιτσιπά το Μαϊάμι" (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 16:45

Ο Daniil Medvedev μίλησε για ακόμα μια φορά για όσα έγιναν στο Μαϊάμι πέρσι με τον Στέφανο Τσιτσιπά, θεωρώντας πως δεν είχε κανένα φταίξιμο στο συγκεκριμένο επεισόδιο. 

"Στην καθημερινή μου ζωή είμαι πολύ ήρεμος. Στο γήπεδο μπορεί να θυμώσω. Συμβαίνει ειδικά όταν θεωρώ ότι με αδικούν. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, έχεις αρκετή αδρεναλίνη. Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα στο Wimbledon. Λυπάμαι γι' αυτό που έγινε εκεί", είπε ο Medvedev σε συνέντευξή του για την Telegraph, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό στην αναμέτρησή του με τον Ruben Bemelmans το 2017, όταν μετά τον αγώνα πλησίασε την καρέκλα του διαιτητή και πέταξε κέρματα.

Δεν απολογήθηκε όμως και για την έντονη φιλονικία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά πέρσι στο Μαϊάμι: "Όσον αφορά τον Στέφανο στο Μαϊάμι, πιστεύω πως ήταν δικό του λάθος. Δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου."

Θυμίζουμε πως μετά τον αγώνα τους για το Miami Masters, o Medvedev είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Τσιτσιπά πως τον έβρισε στα ρώσικα και εξαπέλυσε επίθεση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.  

Ο Medvedev βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο αγωνιστικά και θα ξεκινήσει σήμερα τις υποχρεώσεις του για το US Open, απέναντι στον Ινδό Prajnesh Gunneswaran. Έχει πιθανό αντίπαλο τον Novak Djokovic στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots