ATP
Medvedev: "Μεγάλες προσδοκίες για το 2020"

 
Medvedev: "Μεγάλες προσδοκίες για το 2020"
Medvedev: "Μεγάλες προσδοκίες για το 2020"
tennisnews team Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 13:13

Ο Daniil Medvedev, ο οποίος κέρδισε ήδη 2 δυνατά φιλικά στην pre-season χωρίς να χάσει σετ, δεν έκρυψε πως περιμένει μεγάλα πράγματα για την επόμενη σεζόν, μετά την επιτυχία του 2019.

"Πιστεύω πως ένα τουρνουά σαν κι αυτό στα μέσα της pre-season είναι καλό. Δεν μπορείς απλά να κάνεις προπόνηση για 4 εβδομάδες χωρίς να ξέρεις που βρίσκεται το παιχνίδι σου. Πέρσι επίσης συμμετείχα σε ένα τουρνουά στη Γαλλία. Γι' αυτό αποφασίσαμε και φέτος με την ομάδα μου να έρθουμε εδώ και να δούμε πως θα πάει", είπε ο Medvedev, ο οποίος κέρδισε τα πρώτα δυο παιχνίδια του στη Σαουδική Αραβία και προκρίθηκε στον τελικό του Diriyah Tennis Cup.

Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε του Jan-Lennard Struff με 6-3, 6-1, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε επίσης "καθαρά" τον David Goffin, με 6-3, 6-3. Στον σημερινό τελικό (17:00 ώρα Ελλάδας), θα αντιμετωπίσει τον Fabio Fognini.

"Είναι σημαντικό να δω που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι μου, ενώ βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα της pre-season. Να δω τι έχω βελτιώσει περισσότερο, να δω τι χρειάζεται να δουλέψω περισσότερο με την ομάδα μου", συνέχισε ο 23χρονος Ρώσος, ο οποίος τερμάτισε στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε το 2019. 

"Προφανώς μετά την τελευταία μου σεζόν, έχω μεγάλες προσδοκίες για το 2020. Πρώτα όμως, πρέπει να διατηρήσω μια διαύγεια και να δω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά", κατέληξε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots