ATP
Με Rublev ο Τσιτσιπάς στο Άμπου Ντάμπι

 
Με Rublev ο Τσιτσιπάς στο Άμπου Ντάμπι
Με Rublev ο Τσιτσιπάς στο Άμπου Ντάμπι
tennisnews team Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 18:32

Οι αποχωρήσεις των Daniil Medvedev, αλλά και Gael Monfils, έφεραν αλλαγές και νέα πρόσωπα στον σχηματισμό του Mubadala World Tennis Championship, που ανακοινώθηκαν σήμερα από τους διοργανωτές. Ο Andrey Rublev θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά.

Όπως είχε διαρρεύσει μετά το Diriyah Tennis Cup, o Daniil Medvedev απέσυρε τη συμμετοχή του από το πολυαναμενόμενο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι. Τη θέση του πήρε ο Karen Khachanov, ο οποίος θα αντιμετπωίσει την Πέμπτη (19/12) τον Hyeon Chung.

Στον άλλον αγώνα της Πέμπτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, που αντικατέστησε τον Gael Monfils. Ο νικητής του αγώνα αυτού θα παίξει την Παρασκευή με τον Novak Djokovic, ενώ ο νικητής του άλλου αγώνα με τον Rafael Nadal.

"Ήμουν αρκετά τυχερός που είχα την τύχη να βιώσω την εμπειρία του τουρνουά αυτού πριν δυο χρόνια. Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει η χρονιά με πολύ δυνατά παιχνίδια. Το κοινό στο Άμπου Ντάμπι είναι υπέροχο και χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά παλιούς φίλους και θα κάνω καινούργιους", δήλωσε ο Rublev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots