ATP
Nadal: "Μια μαγική χρονιά"

 
Nadal: "Μια μαγική χρονιά"
Nadal: "Μια μαγική χρονιά"
tennisnews team Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 13:19

Ο Rafael Nadal, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και να τερματίσει στην κορυφή το 2019, θα δώσει σήμερα τον πρώτο του αγώνα για την pre-season του 2020.

"Ήταν μια μαγική χρονιά. Ξεκίνησε καλά και παρόλο που πέρασα κάποιους δύσκολους μήνες και είχα τραυματισμούς, πέρασα πολύ καλά στο γήπεδο και έπαιξα σε πολύ υψηλό επίπεδο", είπε ο Nadal, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov στις 17:00 ώρα Ελλάδας για τα ημιτελικά του Mubadala World Tennis Championship.

"Στη Ρώμη, στο Roland Garros, στη Νέα Υόρκη, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένες νίκες. Ειδικά στη Νέα Υόρκη (US Open), με αυτόν τον απίθανο τελικό. Και κατέληξε με το Davis Cup, όπου κερδίσαμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Είναι εμπειρίες που δε θα ξεχάσω ποτέ, γι' αυτό και είμαι χαρούμενος που ζω αυτές τις στιγμές", πρόσθεσε ο 33χρονος Ισπανός, ο οποίος έφτασε τα 19 Grand Slam στην καριέρα του φέτος.

"Δε θα αρνηθώ πως θα ήθελα να ήμουν ακόμα παιδί, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την καριέρα που έκανα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και είμαι υπερήφανος για τη δουλειά μου, τη φιλοσοφία μου και τον τρόπο που δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να το κάνω και να διασκεδάσω στο court και στο μέλλον, παίζοντας παράλληλα στο υψηλότερο επίπεδο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots