ATP
Nadal: "Θα είναι ονειρικό να είμαι στο Παρίσι το 2024!"

 
Nadal: "Θα είναι ονειρικό να είμαι στο Παρίσι το 2024!"
Nadal: "Θα είναι ονειρικό να είμαι στο Παρίσι το 2024!"
tennisnews team Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 10:26

Σε μια συνέντευξη με την L' Equipe, o Rafael Nadal σχολίασε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί έως το 2024, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι και στο Roland Garros.

"Το να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα είναι κάτι ονειρικό, αλλά είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο από τώρα, γιατί είναι σε αρκετά χρόνια", είπε ο Nadal, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας.

"Η λογική λέει πως δε θα είμαι εκεί, αλλά έχουμε φύγει ήδη από τη λογική. Αν μου λέγατε πριν από 5 χρόνια ότι το 2019 θα έκανα όλα αυτά που έκανα φέτος, θα σας έλεγα πως είναι απίθανο. Και σίγουρα, αν στα τέλη του 2009 με ρωτούσατε αν θα έπαιζα ακόμα, λίγο πριν έρθει το 2020, θα απαντούσα πως δεν θα έπαιζα", συνέχισε ο Ισπανός, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού πάντως, θα γίνουν όταν ο Rafa θα είναι 38 ετών, μια ηλικία στην οποία ο μεγάλος του αντίπαλος, Roger Federer, παραμένει πολύ ψηλά, στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, πετυχαίνει νίκες απέναντι στους κορυφαίους και διεκδικεί κάποια από τα σημαντικότερα τουρνουά στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots