ATP
Nadal: "Μάλλον δεν καταλαβαίνουν από τένις"

 
Nadal: "Μάλλον δεν καταλαβαίνουν από τένις"
Nadal: "Μάλλον δεν καταλαβαίνουν από τένις"
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 23:05

Ο Rafael Nadal ήταν φανερά εκνευρισμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Σέρβοι στην αναμέτρησή του με τον Novak Djokovic στο Σίδνεϊ.

Ο Nadal έδειξε στο γήπεδο να είναι ενοχλημένος με τους φίλους της Σερβίας, που πολλές φορές φώναζαν και κατά τη διάρκεια των πόντων ή λίγο πριν από τα σερβίς του. Μετά από τον αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στους φιλάθλους αυτούς, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε. 

"Κάποιες φορές, υπάρχουν άνθρωποι από κάποιες χώρες που μάλλον δεν καταλαβαίνουν πως είναι το τένις. Νομίζουν πως είναι ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα στο τένις είναι διαφορετική. Κάποιες στιγμές, ένα μικρό μέρος του κοινού δεν έδειχνε σεβασμό."

Ο Nadal κατάφερε να παίξει στο ίδιο επίπεδο με τον Djokovic μόνο για ένα σετ και ηττήθηκε από τον Σέρβο με 6-2, 7-6 (4). Η Σερβία κέρδισε και το διπλό, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το ATP Cup.

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Nadal να αποσύρει τη συμμετοχή του από το διπλό, εξαιτίας της κόπωσης και του δύσκολου προγράμματος που είχε τις 3 τελευταίες ημέρες. Μια έντονη φημολογία που υπήρξε στα social media, ήταν πως ρόλο στην απόφαση του Rafa έπαιξε και η ατμόσφαιρα των Σέρβων φιλάθλων στην Ken Rosewall Arena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots