ATP
Nadal: "Δεν είμαι υποκριτής ήθελα Thiem"

 
Rafael Nadal Dominic Thiem
Rafael Nadal Dominic Thiem
tennisnews team Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 - 13:52

Με μεγάλη ειλικρίνεια, ο Rafael Nadal είπε πως ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Dominic Thiem, προτιμούσε να είχε κερδίσει ο Αυστριακός το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Ο Nadal σπανίως κρύβεται πίσω από τις λέξεις του και ένας από τους λόγους που έχει κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου, είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά του. Αυτό το έδειξε σε ακόμα μια συνέντευξη που έδωσε στο Κουβέιτ, όπου βρέθηκε αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Nole, που πλέον έφτασε τα 17 Grand Slam και πλησίασε το ρεκόρ του Ισπανού (των 19 Grand Slam) και στον Thiem, o Rafa δεν δίστασε να πει πως θα προτιμούσε να είχε κερδίσει ο Αυστριακός.

"Προσωπικά, θα ήθελα να κέρδιζε ο Thiem, δεν είμαι υποκριτής. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, κοιμήθηκα το ίδιο ήρεμος τις τελευταίες μέρες. Οπότε απ' αυτή την άποψη, δεν θα άλλαζε και τίποτα, είτε ήταν ο Dominic, είτε ο Novak", απάντησε ο Nadal, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση.

"Είναι μέρος του αθλήματος. Ο Novak τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά σ' αυτό το τουρνουά. Και αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτό λέει και η θέση του (στην παγκόσμια κατάταξη). Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να τον συγχαρείς, για ακόμα μια σπουδαία επιτυχία", πρόσθεσε ο 33χρονος Ισπανός, σύμφωνα με το Agencia EFE.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots