ATP
Φιλική νίκη του Rafa επί του Ferrer (vid)

 
Φιλική νίκη του Rafa επί του Ferrer (vid)
Φιλική νίκη του Rafa επί του Ferrer (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 - 14:42

Rafael Nadal και David Ferrer συναντήθηκαν ξανά για μια φιλική αναμέτρηση στο Κουβέιτ, στα πλαίσια των εγκαινίων της νέας ακαδημίας του Rafa στη χώρα.

Η Rafa Nadal Academy πήγε και στο Κουβέιτ και στα εγκαίνιά της βρέθηκε τόσο o Nadal, όσο και ο καλός του φίλος Ferrer, που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει "κρεμάσει" τη ρακέτα του.

Οι δυο τους έδωσαν έναν αγώνα επίδειξης στα πλαίσια της προώθησης της ακαδημίας στην πόλη του Κουβέιτ, με τον Rafa να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-3.

"Κάποιες στιγμές ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα. Ήταν όμορφο που μοιραστήκαμε τις καριέρες μας και αγωνιστήκαμε παράλληλα για τη χώρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον David, που ήταν εδώ μαζί μας", είπε ο Nadal.

Το Κουβέιτ ήταν ένας από τους δυο σταθμούς του Nadal μετά την Αυστραλία, για αγώνες επίδειξης. Επόμενος σταθμός είναι το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Roger Federer, σε φιλανθρωπικό αγώνα προς όφελος του ιδρύματος του Ελβετού, την Παρασκευή. Πρόκειται για τον αγώνα που αναμένεται να "σπάσει" και το ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του αθλήματος, με περίπου 50.000 άτομα να τον παρακολοθούν από κοντά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots