ATP
Φιλική νίκη για τον Rafa επί του Dimitrov

 
Φιλική νίκη για τον Rafa επί του Dimitrov
Φιλική νίκη για τον Rafa επί του Dimitrov
tennisnews team Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 - 15:29

O Rafael Nadal επικράτησε του Grigor Dimitrov με 2-0 σετ σε αγώνα επίδειξης που έλαβε χώρα στην Ατλάντα, πριν οι δυο τους ταξιδέψουν στην Καλιφόρνια για το πρώτο Masters της χρονιάς, στο Indian Wells.

Rafael Nadal και Grigor Dimitrov αναμετρήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε αγώνα επίδειξης στα πλαίσια του Premier Live Atlanta Challenge, μπροστά από περίπου 13.000 θεατές, που γέμισαν τις κερκίδες στην Infinite Energy Arena.

Όπως έκανε και πριν λίγες μέρες στο Ακαπούλκο, ο Nadal κέρδισε τον Dimitrov στα δυο σετ, με 7-5, 6-3.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Ισπανός πανηγύρισε τη 13η νίκη του σε 14 επίσημες αναμετρήσεις απέναντι στον Dimitrov, με 6-3, 6-2 για τα ημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel.

Ο αγώνας είχε αρκετές στιγμές θεαματικού τένις, ενώ όλο το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πολύ καλό, με τους Nadal και Dimitrov να ανταλλάζουν πολύ όμορφα λόγια, διατηρώντας και μια αρκετά καλή σχέση.

"Ήδη τον έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου στη Μαγιόρκα. Πήγαμε μαζί βόλτα με το σκάφος μου και επίσης ψαρέψαμε μαζί. Το τένις δεν κρατάει για πάντα, αλλά οι φιλίες θα μείνουν και ο Grigor είναι φίλος μου", δήλωσε ο Nadal.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots